Palveluksessasi korillinen ammattilaisia

Villähteellä, Lahden kupeessa, sijaitsee vuonna 1945 rakennettu bussitehdas. Täällä rouheassa ja tunnelmallisessa tehdasmiljöössä Sinua palvelee korillisen verran eri alojen yrittäjiä. Meillä voit esimerkiksi nauttia maistuvasta ruoasta, tehdä löytöjä kirpputorilla tai järjestää juhlat vaivattomasti upeassa Puusepänsalissa. Myös yritysvieraat ovat meille tervetulleita. Kokous- ja juhlapalveluiden osalta apunasi ovat meidän ammattitaitoiset tapahtumajärjestäjät.

 

Haluatko rentoutua istahtamalla vaikkapa kampaajan penkkiin tai käymällä hieronnassa? Se onnistuu kyllä! Me kaikki Korin yrittäjät toivotamme juuri Sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan palveluihimme.

 

Tervetuloa viihtymään kanssamme!

Ajankohtaista Korilla

Korin Juhlat - Kokous- ja Juhlapalvelut

Etsitkö juhlatilaa, jossa voit järjestää esimerkiksi hää-, syntymäpäivä- tai muistojuhlan? Vai haetko paikkaa, jossa pystyt järjestämään yrityksesi kokous-, koulutus- tai tyky-päivän? 

 

Huippukuntoon remontoitu Puusepänsali tarjoaa rouhean ja tyylikäästi toimivan ympäristön. Korin Juhlat tarjoaa Sinulle avaimet käteen periaatteella kokous- ja juhlapalveluita, jotka suunnitellaan yhdessä sinun kanssasi. Tervetuloa Korille!

Tapahtumat

Consectetur adipiscing elit. Inscite autem medicinae et gubernationis ultimum cum ultimo sapientiae comparatur.

Historia

Consectetur adipiscing elit. Inscite autem medicinae et gubernationis ultimum cum ultimo sapientiae comparatur.