Tavoitteena elämys, joka jää mieleen

Liike- ja yrityskeskus Kori toimii vanhassa tehdasmiljöössä, joka on rakennettu vuonna 1945. Kyseessä on entinen bussitehdas, jonka Puusepänsali on remontoitu huippukuntoon juhlia ja tapahtumia varten. Maaliskuussa 2018 kuusi Korin yritystä lähti mukaan hankkeeseen, jossa tavoitteena on tuottaa asiakkaalle elämys, joka jää mieleen. Mukana olevat yritykset ovat: Kiinteistö Oy Koritie 2, Lounaskori, Kukkakauppa Villiviini, Mojo-tuotanto, Best Lake Nature Adventure sekä KorinFoto.

Tavoite

 

Kuuden Korin yrityksen, ELY-keskuksen, Maaseuturahaston ja Ladecin kanssa aloitetun yhteistyön tavoitteena on kehittää ja tuottaa uusi, kokonaisvaltainen sekä moderni Korin juhlat -palvelukonsepti. Konseptilla halutaan myös korostaa tarjottavien palveluiden paikallisuutta, elämyksellisyyttä ja erinomaista asiakaspalvelua. Suunnitellaahan kaikki tapahtumat yhdessä asiakkaan kanssa.


Miksi kannattaa tulla Korille?

 

Täällä Korilla voimme tarjota asiakkaalle kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta. Korin juhlatila on rouhea, uniikki ja täysin muunneltavissa. Olit sitten yritys-, yhdistys- tai yksityisasiakas, me suunnittelemme tapahtumasi aina sinun kanssasi ja sinun toiveidesi mukaan vuosien ammattitaidolla. Kun tulet Korille, tuet paikallisia pienyrittäjiä ja saat helposti sujuvan elämyksen.


Tutustu Korin juhlat palvelupaketteihin kotisivuillamme: