Rouheasti ammattitaidolla tehtyjä elämyksiä Korilta!

Huippukuntoon remontoitu Puusepänsali antaa käyttäjälleen puitteet upeaan tapahtumaan. Tila on tunnelmallinen sekä lämminhenkinen ja sen muunneltavuus palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Me Korin yrittäjät tarjoamme ammattitaitoista sekä henkilökohtaista tapahtumasuunnittelua vuosien kokemuksella. Tapahtumat suunnitellaan toiveiden mukaisesti yhdessä asiakkaan kanssa. 

 

Tulemalla Korille saat kaiken helposti yhdestä paikasta ja paikallisten tekijöiden toteuttamana. Tapahtuman järjestäminen Korilla on elämys, jota ei kannata ohittaa. Onhan juhlatila kuitenkin paikka, jossa muistot syntyvät.


Puusepänsalin vuokra-aika on neuvoteltavissa ja paikalle voi tuoda omia tarjoiltavia, myös alkoholijuomia. Käytössäsi on baaritiski sekä kylmäkaappi. Suosittelemme kuitenkin hyödyntämään Lounaskorin omaa pitopalvelua, jotta tapahtuman järjestäminen olisi mahdollisimman helppoa. Takaamme, että Lounaskorista tilattu ruoka on herkullista ja kaupan päälle saat vielä erinomaisen asiakaspalvelun. 

 

Korille ja Puusepänsaliin on helppo tulla. Sijaitsemme alle 10km päässä Lahden keskustasta ja hyvien kulkuyhteyksien varrella käytit sitten julkisia tai omaa autoa. Maksutonta paikoitustilaa alueella on riittävästi ja lähellä juhlatilaa.

Juhlatila pähkinänkuoressa

- Max. 150 henkilöä
- Vuokra-aika neuvoteltavissa
- Baaritiski ja kylmäkaappi
- Mahdollisuus omiin alkoholijuomiin
- Saatavilla pitopalvelu ja kukkasomistukset
- Hyvät kulkuyhteydet

- Maksuton pysäköinti

Galleria

Ilo ja nauru ovat ajatonta, mielikuvituksella ei ole ikää ja unelmat ovat ikuisia. Galleriasta löydät ideoita tapahtumasi järjestämistä varten. Tehdään siitä mieleenjäävä elämys yhdessä!

Tästä galleriaan

Varauskalenteri

Ihastuitko Puusepän salin upeaan ja lämminhenkiseen miljööseen? Älä odota täydellistä hetkeä, vaan ota hetki itsellesi ja tee siitä täydellinen. Tarkista tämän juhlatilan saatavuus  tapahtumallesi tästä tai ota yhteyttä.