Rouheasti ammattitaidolla tehtyjä elämyksiä Korilta!

Huippukuntoon remontoitu Puusepänsali antaa käyttäjälleen puitteet upeaan tapahtumaan. Tila on tunnelmallinen sekä lämminhenkinen ja sen muunneltavuus palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Me Korin yrittäjät tarjoamme ammattitaitoista sekä henkilökohtaista tapahtumasuunnittelua vuosien kokemuksella. Tapahtumat suunnitellaan toiveiden mukaisesti yhdessä asiakkaan kanssa. 

 

Tulemalla Korille saat kaiken helposti yhdestä paikasta ja paikallisten tekijöiden toteuttamana. Tapahtuman järjestäminen Korilla on elämys, jota ei kannata ohittaa. Onhan juhlatila kuitenkin paikka, jossa muistot syntyvät.

 


Tilaisuudet Korilla syntyvät helposti, jopa avaimet käteen periaatteella jolloin asiakas voi olla huoleti ja me hoidamme kaikki järjestelyt. Lounaskorin maittavat juhlamenut kruunaavat juhlasi ja kaupan päälle saat iloisen ja asiakaspalvelun vuosien ammattitaidolla. Puusepänsaliin voi sopia anniskelupalvelusta Via Cafe & Wine kanssa tai tuoda omat juomat jolloin käytössäsi on baaritiski sekä kylmäkaappi. Somistukset, kukitukset ja erilaiset ohjelmapalvelut saat kaikki Korin juhlien yrittäjiltä ammattitaidolla ja juuri teidän tarpeisiin suunniteltuna ja toteutettuna.

 

Korille ja Puusepänsaliin on helppo tulla. Sijaitsemme alle 10km päässä Lahden keskustasta ja hyvien kulkuyhteyksien varrella käytit sitten julkisia tai omaa autoa. Maksutonta paikoitustilaa alueella on riittävästi ja lähellä juhlatilaa.

Korille pääsee helposti Lahden Seudun liikenteen linja-autolla numero 4. Aikataulut

Juhlatila pähkinänkuoressa

- Max. 150 henkilöä
- Baaritiski ja kylmäkaappi
- Mahdollisuus omiin alkoholijuomiin
- Pitopalvelu ja kukkasomistukset
- Hyvät kulkuyhteydet

- Maksuton pysäköinti

Galleria

Ilo ja nauru ovat ajatonta, mielikuvituksella ei ole ikää ja unelmat ovat ikuisia. Galleriasta löydät ideoita tapahtumasi järjestämistä varten. Tehdään siitä mieleenjäävä elämys yhdessä!

Tästä galleriaan

Varauskalenteri

Ihastuitko Puusepän salin upeaan ja lämminhenkiseen miljööseen? Älä odota täydellistä hetkeä, vaan ota hetki itsellesi ja tee siitä täydellinen. Tarkista tämän juhlatilan saatavuus  tapahtumallesi tästä tai ota yhteyttä.