TÄLLÄ SIVULLA ILMOITAMME TULEVISTA TAPAHTUMISTA KORILLA

 

1.4. Korilla on monipuolisesti mielenkiintoinen päivä, kun saamme yhdistää kahden tapahtuman tohinat samalle päivälle!
Meidän alakerta muuttuu konserttisaliksi, kun kaksi Lahti Sinfoniaorkesterin jousisoittajaa jalkautuu Korille konsertoimaan.
Saamme nauttia päivän aikana kaksi n. 30min esitystä.
Lisäksi tapahtumassa on lyhyitä esityksiä eri aihepiireistä:
leikkokukkien kasvattaminen omassa puutarhassa, Villiviini antaa kukkakimpun sittomisesta opastusta, ideaKarhulla on maalauspaja maalaamattomille, Hannan Ompelukori pitää omalla kojullaan jotakin mielenkiintoista ja KomiL Shop järjestää lasten muotinäytöksen.
Meillä on poikkeuksellisesti lauantaina myös kahvila avoinna alakerrassa.
Ja lisäksi on ajankohtainen, ihana yhteensattuma, kun Korin uusin puoti, Ihana Dessiner pitää avajaisia 1.-2.4.! Luvassa on varmasti mielenkiintoinen päivä!
Tervetuloa nauttimaan olosta koko perheen voimin!

Huhtikuun alussa Korin katutasoon avautuu uusi myymälä, Ihana Dessiner.

Ihana Dessinerin valikoimissa on mm. vaatteita, sisustustuotteita ja koruja. Laadukkaiden Suomessa valmistettujen Dessiner design-vaatteiden ja eurooppalaisten vaatemerkkien lisäksi puodissa kotimaisten pienyrittäjien upeita tuotteita itselle ja lahjaksi.

 

Avajaisviikonloppuna  on ihana hulina puodilla! Lapset pääsevät askartelemaan lauantaina virpomisoksia. Sunnuntaina pääsee tapaamaan pääsiäispupun ja osallistumaan mm. mämmivisaan.  Ihana Dessiner tarjoaa kahvihetken herkkuineen. 

 

Seuraa tarkempia tietoja some-kanavissamme

Facebook  Instagram

 

Lämpimästi tervetuloa viihtymään ja ostoksille.   -Ihana Dessiner-


Lue lisää hyvinvointimessujen kattavasta tarjonnasta osoitteessa: www.hyvinvointipaiva.fi

 

"Hyvinvointimessuilla pääset kokeilemaan erilaisia hoitoja ja ottamaan jonkun juuri tähän hetkeen sopivan tulkinnan. Hyvinvointimessuilla on myös luentoja ja muuta ohjelmaa.Tänä vuonna hyvinvointimessut on kaksi päiväiset, joten voit vaikka vierailla molempina päivinä. Päivä lipunhinta on 5€.
Alle 12-vuotiaat veloituksetta.
Tapahtuma on Puusepänsalissa joka sijaitsee Liike-ja Yrityskeskus Korin toisessa kerroksessa Lounaskorin vieressä.Tule seuraamaan mitä kaikkea tapahtumaan tulee tarjolle tiedustelut:sanna.sannah@outlook.com

0447834402"