Hyvinvointipäivät 23.- ja 24.4.2022
Hyvinvointipäivillä pääset kokeilemaan erilaisia hoitoja ja ottamaan jonkun juuri tähän hetkeen sopivan tulkinnan.
Näytteilleasettajia jotka tarjoavat myös hyvinvointia edistäviä tuotteita ja palveluita.
Tänä vuonna hyvinvointipäivä on kaksi päiväinen joten voit vaikka vierailla molempina päivinä.
Päivälipun hinta on 7€ ja kahdelta päivältä 10 €.
La 10-17 & Su 10-16
Tiedustelut sanna.sannah@outlook.com tai 044 7834402
Tule nauttimaan jouluisesta tunnelmasta ja tekemään ihania lahjaostoksia pukinkonttiin!
Mukana on paljon erilaisia näytteilleasettajia Korin omien toimijoiden lisäksi. Myynnissä mm. upeaa, lahtelaista kädentaidon osaamista, kosmetiikkaa ja pop up valokuvauspiste.
Korin oma Houseband tarjoilee tunnelmaan sopivaa live-musiikkia.
Alakerrastamme löytyy uusi, ihana kahvila Via Cafe & Wine.
Yläkerran Lounaskorille voit päivän lomassa istahtaa nauttimaan maukkaan lempeää joulupuuroa sekä maistuvia leivonnaisia.
Lapsille oma, leikkimielinen joulusuunnistus. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
Tapahtuman löydät myös Facebook-sivultamme

 

Hän istuu linja-auton kyydissä. Hän on matkalla töihin. Hän katselee maisemia. Aina samoja maisemia. Tuntuu kuin hänen koko elämänsä olisi yhtä ja samaa maisemaa. Ensin isoisä. Sitten isä. Nyt on hänen vuoronsa tehdä töitä tehtaassa, työskennellä siellä eikä missään muualla. Aina. Samoja. Maisemia. Päivästä toiseen.  

 

Toni on turhautunut nuori mies. Hän työskentelee linja-autotehtaalla suvun jatkona jo kolmannessa sukupolvessa. Tekee tunnollisesti työnsä, mutta mikään ei oikein tunnu miltään. Asialle täytyisi tehdä jotakin, mutta mitä? Siitä Toni ei oikein saa kiinni. Myös linja-autotehtaalla on havaittu haasteita. Kotimaan markkinoilla on kysyntä laskenut ja edulliset tuontikorit ovat tunkeutuneet kilpailemaan asiakkaista. Autokorin johtaja on pistänyt myös merkille oman henkilöstönsä puutteet teknisen osaamisen sekä motivaation saralla ja päättää aloittaa salaisen selvitystyön tyttärensä Sirpa Saarion suosiollisella avustuksella. Sirpa ottaa tehtävänsä tosissaan, työskenteleehän tehtaassa useita nuoria, käsistään taitavia miehiä. Tehtaan työntekijöiden sukat saadaankin pyörimään lopulta niin hurjasti, että vauhdissa ei meinaa pysyä edes vuoropäällikkö Antero Nyyssönen. Oppiiko sähkömies Kenneth Sjöblom-Blääblom erottamaan ja asentamaan oikeat johdot värisokeudestaan huolimatta? Saako verhoilija haaveilla David Hasselhoffista työajallaan? Ja uskaltaako Toni kokeilla jotain sellaista, mistä ei ollut osannut edes haaveilla? 

HYPPÄÄ KYYTIIN! vie sinut musiikkimatkalle räjähtävän energiselle 80-luvulle. Pitäkää kunnolla istuimistanne kiinni. Tällaista kyytiä ette ole koskaan saaneet! 

Esityksen tunnelmaan voi hypätä myös pukeutumalla aikakauden mukaisesti kunnon olkatoppauksiin ja sifonkihuiveihin. Voi olla, että päädytte nimittäin musiikkikilpailuun yleisöksi. Voi olla. Tämä vain vinkkinä. 

Ensi-ilta 19.11.2021,  lisäksi esitykset 3. ja 4.12.21 

www.mojotuotanto.fi

 

 

Jo perinteeksi muodostuneet SannaTuulian hyvinvointimessut Liike-ja yrityskeskus Korilla lauantaina 03.07.2021.  10-16. Messuilla mahdollisuus tutustua omaa hyvinvointia ja terveyttä tukeviin tuotteisiin ja palveluihin. Tule viettämään ihanan rentouttava päivä messuille. Lämpimästi tervetuloa! <3

 
Tiedustelu sannatuulia@outlook.com
Liput ennakkoon 2 kpl 10€ ja paikan päällä 7 €/ kpl

Käteismaksu tai mobilepay

044 044 2060 Sanna Heiskanen tai

0405681755 Tuulia Imperatore

Tee matkalle Taiwaniin helmikuussa!

Lähde kansamme makumatkalle Taiwaniin!
Opi Taiwanin tee kulttuuria, tutustu Gongfu teeseremoniaan ja maistele erilaisa tee laatuja. Mukana myös hedelmiä ja pientä purtavaa.
Kesto noin 1,5h
Kolme erilaista tee hetkeä, valitse itsellesi mieluisin!
12.2. Teen värien loistoa 18:00 8€
13.2. Taiwanin kuuluisat oolong teet 13:00 8€
14.2. Mikä ihmeen "kuplatee"? 13:00 10€
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla mojotapahtumat@gmail.com
Sairastapauksessa ilmoitathan jos jäät pois. Maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä.
Noudatamme voimassa olevia COVID-19 ohjeistuksia.
Tulethan vain terveenä!
Tapahtuma järjestetään Liike- ja yrityskeskus Korilla Villähteellä Mojo-tuotannon tiloissa. Kulku A-ovesta, 2. kerros, seuraa opasteita.
Järjestäjä Mojo-tuotanto
Makumatkalle teidät vie Koulutuskeskus Salpauksen opiskelija Laura Jukola. Laura on viimeisen 4 vuoden ajan opiskellut Taiwanissa matkailualaa ja perehtynyt siellä asuessaan Taiwanilaiseen teekulttuuriin. 

Hellin ja hengittelen illat Lounaskorilla ja Puusepänsalissa marraskuussa 2020

Tänä aikana tarvitsemme itsellemme hetkiä hyvään oloon, rentoutumista ja aikaa pysähtyä kuuntelemaan omaa kehoa ja sydäntä. Iloista tunnelmaa ja hehkua iholle. 

Syntyi idea hyvän olon illoista pienille ryhmille:

Tiistai 3.11. & lauantai 28.11.2020 

Liput 24€/hlö/ ilta sis. alv ja palvelumaksu.

Yhteen iltaan mahtuu max 14 osallistujaa.

Ota mukaan: oma tyyny, villasukat ja hymy.

 

Yhteistyössä Mojo-tuotanto & Reetta ja Rauha

Hellin ja hengittelen on ilta itselle, omaa aikaa, mukavaa seuraa ja rentoutumista. Jokainen ilta koostuu samoista elementeistä. Reetta ja Rauha lempeän rentoutuksen teema on vaihtuva.

Lounaskorin tiloissa nautimme yhdessä iltapalaa. Tutustumme laadukkaisiin NU SKIN kasviuutepohjaisiin ihonhoitotuotteisiin ja teemme ihoa hemmottelevat ja virkistävät kasvohoidot. Illan päättää Reetta ja rauha, lempeä rentotuminen tunnelmallisessa Puusepänsalissa kynttilöiden ja tunnelmavalojen loisteessa. 


Reetta ja Rauha kesto n. 1h

Yin-äänimalja-kehorentoutus, Ilta päättyy yinjoogan rentouttaviin asanoihin, mitkä kuljettavat sinut kauas arjen kiireestä ja velvollisuuksista. Yinjoogatunnin ajan voit olla täysin vastaanottajana, antautua maan painovoimalle, antaa tapahtua ja päästää irti. Yin-asennot ovat hitaita, vakaita ja hellävaraisia ja tapahtuvat kaikki lattiatasossa. Asennot avaavat tehokkaasti niin sisäisen, kuin ulkoisenkin kehomme tukoksia, näin energia ja elinvoima pääsevät kiertämään meissä puhtaammin ja vapaammin. Tunti päättyy kehorentoutukseen äänimaljan aalloilla. 

Rentoutukset soveltuvat kaikille, myös ensikertalaisille iästä riippumatta Joogaohjaaja Reetta Eurasto


Reetta ja Rauha kesto n. 1h

Yin-jooganidra, ilta päättyy yinjoogan hitaisiin, lempeisiin liikkeisiin. Rauhan tilaan, hiljaisuuden ja pysähtymisen luo sinua vievät myös luonnolliset hengitysharjoitukset. Tunti päättyy meditatiiviseen syvärentoutuksen "uneen", jooganidraan. Jooganidra on puolen tunnin mittainen ohjattu syvärentoutus, jossa sinulla on mahdollisuus humpsahtaa tiedostomattomaan tilaan, unen ja valveen rajamaille, syvällä sisimmässäsi asustavan viisauden äärelle.

Rentoutukset soveltuvat kaikille, myös ensikertalaisille iästä riippumatta Joogaohjaaja Reetta Eurasto

8.8.2020 VILLÄHTEEN KESÄMARKKINAT KLO 10-14

 

Perinteikkäät Villähteen kesämarkkinat. Ohjelmaa, mukavaa perinteikästä markkinatunnelmaa ja markkinamyyntiä laajalla tapahtuma-alueella.

Lasten SUPER teatteri esiintyy klo 11.-  Tulethan mukaan!

 

Turvavälejä pyritään pitämään, vaikka koronatilanne onkin jo rauhoittunut.

Järjestäjä Villähteen Kyläyhdistys Ry

Tapahtuma

 

 

Kesä 2020 tulee olemaan se legendaarinen kesä kun Villähteellä järjestetään ensimmäinen oma minifestari, Korin jatsit!

Koronakevät toi muutoksia myös Korin jatsit-tapahtuman toteutukseen. Järjestämme tapahtuman pienimuotoisempana ja se on siirretty Yrityskeskus Korin upeaan juhlatilaan Puusepänsaliin. Iltaan myydään vain 160 lippua, joten nopeimmat pääsevät mukaan.

 

Elokuun ensimmäisenä lauantaina vietetään Korilla riemukas elävän musiikin täyttämä ilta.

Kolme esiintyjää tarjoilee yleisölle folkia ja suomipoppia. Duo Karhos tarjoilee jatsifiiliksiä pianolla ja klarinetilla. Ja tottakai hyvään musailtamaan kuuluu hyvä ruoka ja juoma! Kerää siis oma iloinen seurueesi valmiiksi kesän riemukkaimpiin bileisiin.

 

Esiintyjät

Samae Koskinen, Viitasen Piia (soolo), Ylävire, Varjottaret sekä Duo Karhos

 

Samae Koskisen tuntevat kaikki, ja muussakin tapauksessa tuolloin on korkea aika tutustua herran musiikkiin. Hyvä mieli on taattu!

Viitasen Piia on kotimaisen folkin arvostelumenestys ja Etno-Emma-ehdokas ja jatsien muut esiintyjät esittelevät paikallista osaamista: Varjottarien tunnelmapop liikkuu elektronisen ja akustisen rajapinnalla ja Duo Karhos tuo tunnelmaa pianon ja klarinetin säestyksellä.

Aika kiva kattaus, sano. Ja vieläpä keskellä Lahtea!

 

Tapahtuman järjestää Mojo-tuotanto. Anniskelusta huolehtii Tirra Torvi ravintolat.

Huom! Tapahtuman siirtyessä sisätiloihin on ikäraja 18v. 

Korille pääset kätevästi suoraan Lahden liikenteen linja-autolla nro 4 sekä Lahdesta että Nastolasta.

Liput tulevat myyntiin maanantaina 9.3.2020

Juhlatila, Puusepänsali  Yrityskeskus Kori, Koritie 2B 15540 Villähde

  Mojo-tuotanto

 

Jo perinteiseksi muodostuneet hyvinvointimessut maaliskuussa Puusepänsalissa ja Tiilisalissa. Tietoa hyvinvoinnista, näytehoitoja, luentoja ja tuotteita. Lisätiedustelut messupaikoista sannatuulia@outlook.com

4.7.2020 klo 10-18  liput 5€ alle 12v. maksutta.

 

PEIKKOJEN KOULUPÄIVÄ - LASTENKONSERTTI - ti 25.02.2020 klo 18.00

 

Mojo-tuotannon Teatteri Terva tuo talvilomalla Peikkokoulun Puusepänsaliin!

Peikot Celoosia ja Yätkä ovat jännän äärellä, sillä heillä on viimeinen koulupäivä. Opettaja possu Eebertillä on iso työ jotta nämä kaksi selvittäisivät vihdoin peikkojen oppimäärän. Mitkä ovat taikakengät? Voiko opettaja pelätä? Entä pääsevätkö oppilaat koskaan lomalle?

Tule mukaan Peikkometsän kouluun ystäviesi ja perheesi kanssa. Tässä koulussa saa myös tanssia!

Konsertissa kuullaan lastenlaulujen uudempaa tuotantoa mm. ipanapa-levyiltä, muutamaa helmeä unohtamatta.

 

Lavalla Ilmari Myllynen, Tuomas Usvaala ja Mirva Myllynen

Laulujen sovitukset Ilmari Myllynen ja Tuomas Usvaala

 

Käsikirjoitus ja lavastus Mirva Myllynen

Esityksen kesto n. 45min.

Liput 5€, käteismaksu. Lipunmyynti avautuu 1h ennen esitystä. Kahvio avoinna ennen esitystä, käteismaksu.

Ennakkovaraukset: mojotapahtumat@gmail.com

www.mojotuotanto.fi

info 044 335 9155 arkisin 9-16

Life celebration hää- ja juhlamessut lauantaina 01.02.2020 klo 10-17

Päijät-Hämeen tunnelmallisin hää-ja juhlatapahtuma Life Celebration järjestetään jo kolmannen kerran Villähteellä, Korin rouheassa Puusepänsalissa ja kauniissa Tiilisalissa. Tule hakemaan parhaat ideat juhliisi, ja viettämään ihanaa messupäivää kanssamme.

Ohjelmassa mm. hää-ja juhlapukunäytökset, kakkukilpailu, maistiaisia, arvontoja ja trendien esittelyjä.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Life Celebration tunnelmasta kanssamme!

 

 Elämäsi pieniin ja suuriin hetkiin

Life Celebration hää- ja juhlamessut!

 

Liike- ja yrityskeskus Kori

Koritie 2, 15540 Villähde

Puusepänsali, toinen kerros.

www.mojotuotanto.fi/tapahtuma 


Aino S - Rakkaudesta mieheen

Keskiviikko 4.12.2019 | klo 19:00

 

Aino S on tunneskaalaltaan rikas kuvaus Aino Sibeliuksen elämästä säveltäjämiehensä Jean Sibeliuksen rinnalla. Aino tuki miehensä elämäntyötä ymmärtäen säveltäjämestarin depressiota hurmioon vaihtelevia mielialoja alkoholin käytön rasittamassa arjessa.

 

Näytelmä on kunnianosoitus Ainolle, suomalaiselle naiselle. Se on todiste rakkauden kantavasta voimasta elämänikäisessä parisuhteessa. Aino säilytti murtumatta sydämensivistyksensä arjen traagisista tapahtumista huolimatta.

 

Käsikirjoitus ja näyttelijäntyö: Marika Sampio-Utrainen - Ohjaus: Mira Kivelä - Kuva: Amanda Lehtola

Esityksen jälkeen nautitaan kahvihetki yhdessä Ainon kanssa. Leivos & kahvi 5€, Lounaskori

 

Liput 15€, käteismaksu

Lipunmyynti aukeaa klo 18:00

Lippuvaraukset: mojokeikat@gmail.com

Puusepänsali, toinen kerros.

Sisäänkäynti E- ja B -rapuista.

p. 044 335 9155

 


Salainen show & dinner: Korin Trokari

Perjantai 22.11.2019 | klo 18:30

Perjantai 29.11.2019 | klo 18:30

 

Syksyn hulvattomin ilta kuljettaa sinut ajassa taaksepäin vuoteen 1928!

 

Eletään salakapakoiden, jazzmusiikin ja mykkäelokuvien kulta-aikaa. Hollywoodista Suomeen palanneen laulajatähti neiti Sarpanevan Korille rakentama salainen "teehuone" tarjoaa kaiken sen mitä Hollywoodin salaiset jazzklubit! Anttilanmäki Swing Society tanssittaa, noutopöydästä voi nauttia herkullisia ruokia, baarista coctaileja ja huurteisia. Mahtaako ilta tuoda mukanaan joitakin yllätyksiä?

Sinun täytyy vain nostaa juhla-asusi kaapista jauskaltaa heittäytyä 20-luvun jännittävään tunnelmaan!

 

Näyttelijät: Sanna Heiskanen, Ilmari Myllynen, Väinö Weckström ja Mirva Myllynen

 

Anttilanmäki Swing Society: Antti Reponen, laulu - Jussi Laherto, kontrabasso - Ilppo Eresmaa, kitara - Tommi Nurmilainen, rummut

Timo Hiipakka, trumpetti - Tuisku Marttinen, piano / hanuri

  

Yhteistyössä: Tirra / Torvi, Anttilanmäki Swing Society, Lounakori, Kukkakauppa Villiviini ja KorinFoto

 

Klikkaa itsesi Facebookin tapahtumasivulle tästä.

 

Liike- ja yrityskeskus Kori, Koritie 2, 15540 Villähde

Puusepänsali, toinen kerros.

Mojo info arkisin 9-16 p. 044 335 9155

Valokuva Ville Juurikkala


Joulukorin avajaiset

Lauantai 16.11.2019 | klo 10:00 - 14:00

 

Korin joulu tulee taas ja nyt on aika virittäytyä joulutunnelmaan!

 

Liike- ja yrityskeskus Korilla järjestetään joulun avajaiset, jossa on tarjolla monenlaista

mukavaa tekemistä koko perheelle. Myös joulupukki saapuu paikalle!

 

Korin yrityksistä avajaisiin osallistuvat tänä vuonna:

Lahden Ympäristöpajan Pajapuoti

Lounaskori

Kukkakauppa Villiviini

Ompelimo m-Ri

Matruska - Palveleva kirpputori

PuppyStyle

Kirkkis Villähde

Sampsukka

ideaKarhu

Mojo-tuotanto

 

Tapahtuma on maksuton, mutta osa järjestettävistä aktiviteeteista voi sisältää pienen maksun.

 

Tule siis Korille ja aloita joulun odottaminen kanssamme.

Meiltä löydät lahjat sekä ideat ja vietät mukavan päivän perheen kesken.

 

Tarkemman ohjelman löydät Korin Facebook-sivulta täältä.

 

Matruskan huutokauppa

16.3.2019

(Näyttö klo 11:00 ->)

 

Onko sinulle kertynyt nurkkiin joutavaa arvotavaraa? Tai tavaraa, jonka uskoisit menevän kaupaksi huutokaupassa? 

 

Matruskan huutokauppa on taas täällä ja otamme myyntitoimeksiantona huutokauppaan mm. kotimaista lasia, arabiaa, keräilytavaraa, työkaluja, huonekaluja jne.

 

Huutokaupan näyttö alkaa klo 11:00. Huutokauppa toteutetaan kahdessa osassa:

Osa 1: klo 12:00 - 13:30
Osa 2: klo 13:45 ->

 

Tervetuloa mukaan!

 

 

Liike- ja yrityskeskus Kori

Koritie 2, 15540 Villähde

 

 

Liikekeskus Korilla

Hyvinvointi messut

26.1.2019

 

Kevättalvi on yleisesti ajankohta, kun omaan fyysiseen sekä henkiseen hyvinvointiin halutaan panostaa  ja se kiinnostaa. Liike- ja yrityskeskus Korilla järjestettävät Hyvinvointimessut yhdistävät heidät, jotka haluavat tarjota hyvinvointipalveluita ja ketkä haluavat saada vinkkejä omaan hyvinvointiin liittyen.

 

Hyvinvointimessuilta löydät erilaisia hoitopisteitä, kuten: shiatsu, reikihoidot sekä kalevalainen jäsenkorjaus.

 

Messuilla järjestetään myös luentoja hyvinvoinnista ja paikalla tuote-esittelijöitä.

 

Liput 5€, käteismaksu. Alle 12-vuotiaat maksutta.

 

Korin puusepänsali, 2krs.

Koritie 2A, 15540 Villähde

Lisätietoja osoitteesta: www.sannatuulia.fi

 Joulun tunnelmallisin tapahtuma

Joulumisteli

15.12.2018 

 

Lauantaina 15.12. Korilla järjestetään Joulumisteli -tapahtuma.

 

Ohjelmassa Varjoisan kujan tontut: Kauneimmat ja kauheimmat joululaulut -konsertti.

 

Paikalla joulupuurotarjoilu 150:lle henkilölle alkaen klo 16:00. Lounaskorin kahvio avoinna tapahtuman ajan. 

 

Ohjelmassa myös yhteislaulua. Vapaa pääsy

 

Liike- ja yrityskeskus Kori

2.krs | Puusepänsali

15.12.2018 klo 16:00 - 18:30

KORIN SHOW & DINNER

30.11.2018

 

Kun haluat nauttia hyvästä ruoasta ja laadukkaasta musiikkiteatteri viihteestä on Korin Show& Dinner oikea valinta. Illalliskortti sisältää Lounaskorin loihtiman illallisen sekä Musiikkiteatteri NYT.n Vain Jouluelämää esityksen, kesto 1.5h.

 

Vain Jouluelämää:

On nimensä mukaisesti musiikkiteatterishow, jossa katsojat pääsevät seuraamaan jouluhahmojen kesäloman viettoa erään tv:stä tutun formaatin tyyliä mukaillen. Esityksen aikana hahmot tutustuvat pintaa syvemmin ja kertovat omat tarinansa vauhdikkaiden musiikkinumeroiden siivittämänä. Mitä kaikkea paljastuukaan kun keskustelu yltyy Suomen suvessa? Säilyykö rauha rakkaiden joulututtujemme välillä? Entä mitä tontut puuhaavat viereisellä tontilla?  

 

Menu:

Hedelmäinen Cheddar-juustosalaatti, Aura-punajuurisalaatti

Savukalkkunasalaatti, appelsiinikastike

Silli, graavilohi, lämminsavulohi

Ylikypsää possua, yrttikastike, keitetyt perunat, uunijuurekset

Leipävalikoima

Piparkakkumousse, makeisvalikoima, kahvi,tee

 

Paikkoja on rajoitetusti, ja lipunmyynti käy kuumana joten kannatta toimia pian! Liput& info:  mojotapahtumat@gmail.com

puh. 044 335 9155 | Liput 65€ sis.alv.

 Lahjakori -joulutapahtuma

24.11.2018 klo 10:00 - 14:00

 

 

Jouluntaika ei lopu koskaan ja joulun suurin lahja on perheiden ja ystävien kanssa vietetty aika"

 

Tule aloittamaan joulu kanssamme Korille. Olemme järjestäneet upean ja monipuolisen, mutta toiminnallisen joulutapahtuman, josta löytyy tekemistä kaikenikäisille. Myös Joulupukki vierailee luonamme koko tapahtuman ajan.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Life Celebration Hää-ja juhlamessut

10.11.2018 klo 11-16

 

Tunnelmallisilla messuilla voit suunnitella ja hakea ideoita sekä kontakteja oman elämän tärkeimpiin ja ikimuistoisimpiin juhliin. 

 

Päivän ohjelmaan kuuluu mm. erilaiset hää-ja juhlapuku näytökset.

Näytteilleasettajilta on myös mahdollisuus ostaa tuotteita. Myös lapsille nähtävää ja koettavaa.

 

Liput 5€ alle 12v ilmaiseksi

 

 

 

Grimmin kauheimmat

7.11.2018 klo 19.00

 

Korilla järjestetään ensimmäistä kertaa lasten kulttuuri-ilta, kun Mojo-Tuotannon alla toimiva Teatteri terva tuo Puusepänsaliin hyytävän esityksen Grimmin kauheimmat!

 

Lavalla seikkailee useampia hahmoja kahden näyttelijän voimin jotka vievät katsojat Grimmin kauheimpiin satuihin. Satuja värittää karmaisevat äänitehosteet, hyytävä musiikki ja valot.

 

Tämä esitys on suunnattu vanhemmille lapsille, eikä pelottavan sisällön vuoksi sovellu perheen pienimmille. Ikäsuositus 8v.

 

Esiintyjät Ilmari Myllynen, Väinö Weckström

 

Esityksen kesto n. 40 min.

 

Liput 5€, käteismaksu

Lipunmyynti aukeaa klo 18

Lippujen varaus, tiedustelu mojokeikat@gmail.com

 

www.mojotuotanto.com

 

Tapahtumassa kahvio

 

Sisäänkäynti Koritie 2, E rappu

(Kukkakauppa Villiviinin takana sisäpihalla)